Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou

fotka Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou:

4-6 brambor  | 1 celá kuřecí prsa  | 150 g anglické slaniny  | 150 g plátkového sýra  | 1 červená paprika (popř.rajče)  | 1 cibule  | 1 smetana  |  worcesterová omáčka  |  sůl  |  pepř  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou:

Kuřecí prsa omyjeme, osolíme a nakrájíme na menší kostičky. Na půl hodinky naložíme do worcesterové omáčky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do vymazaného pekáče klademe postupně vrstvu brambor, vždy osolíme a opepříme, plátky anglické slaniny, plátky sýra, cibuli. Do horních vrstev klademe nakrájenou papriku (popř.rajče). Navrch dáme maso a poklademe anglickou slaninou. Pečeme v předem vyhřáté troubě cca 200 stupňů asi 1 hodinu.
Asi 10 minut před koncem necháme zapéct sýrem a zalijeme smetanou.


Fotky receptu Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou:

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Zapečené brambory s kuřecím masem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !