Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuskus s hovězím

Kuskus s hovězím
4. 07. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Kuskus s hovězím: Kuskus připravíme podle návodu na obalu a dáme stranou. Maso nakrájíme na drobnější kostičky, osolíme, posypeme chilli (opatrně) a smícháme s cca jednou lžící oleje a utřeným česnekem. Cibuli nadrobno ... …více»

Závitky hanácké selky

Závitky hanácké selky
2. 07. 2008 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Závitky hanácké selky: Maso nakrájíme na větší plátky a rozklepeme je paličkou. Každý plátek lehce potřeme česnekovou pastou, popepříme, obložíme anglickou slaninou, kousky moravské klobásy a dílkem feferonky. Svineme do zá ... …více»

Lomnická roštěnka

Lomnická roštěnka
1. 07. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Lomnická roštěnka: Z roštěné nakrájíme 4 řízky, nekolikrát nakrojíme jejich obvod, naklepeme je, osolíme a opepříme. Na poloviční dávce másla plátky po obou stranách opečeme. Chřest sehřejeme, upravíme na nahřátou mísu ... …více»

Cavatini

Cavatini
1. 07. 2008 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Cavatini: Osmažit na másle cibuli, papriku, a houby. Dát stranou. Uvařit těstoviny. Dát stranou. Osmažit mleté hovězí, slít tuk. Přidat slitá rajčata, těstovinovou omáčku, šunku, kuřecí maso, klobásku, česnek, ... …více»

Guláš se zeleninou (dia)

Guláš se zeleninou (dia)
1. 07. 2008 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Guláš se zeleninou (dia): Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky. V horkém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je, zasypeme moukou, opražíme, přidáme papriku (pozor na připálení!), promíc ... …více»
 

Hovězí špička s cibulí

Hovězí špička s cibulí
1. 07. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí špička s cibulí: Maso zalijeme vínem a necháme marinovat v chladnu nejlépe přes noc. Zeleninu nakrájíme na drobno. Na rozpáleném oleji opečeme maso dohněda, osolíme a opepříme, přidáme zeleninu a zalijeme vínem. Maso ... …více»

Roštěnky starého vinaře

Roštěnky starého vinaře
1. 07. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Roštěnky starého vinaře: Slaninu pokrájíme na kostičky, rozpustíme v kastrolu, přidáme nudličky zelí a dusíme. Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na zelí a za občasného podlévání vodou dusíme do měkka. Maso vyjmem ... …více»

Hovězí roláda s broskvemi

Hovězí roláda s broskvemi
30. 06. 2008 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí roláda s broskvemi : Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rozložíme šunku, podélně položíme jednu řadu broskví pokrájených na měsíčky, zasypeme trochu strouhaným sýrem a důkladně zavineme. V hrnci zahřejeme olej, přidáme na ... …více»

Plněné hovězí plátky v rafinované omáčce s vermutem

Plněné hovězí plátky v rafinované omáčce s vermutem
30. 06. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné hovězí plátky v rafinované omáčce s vermutem: Filety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Rajčata nasekáme. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Plátky obložíme rajčaty, cibulí a nasekanými lístky šalvěje. Srolujeme je a převážeme nití. Maso ope ... …více»

Aromatický biftek

Aromatický biftek
30. 06. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Aromatický biftek: Bifteky posypejte Podravkou přísadou a opečte na zahřátém másle z obou stran cca 2-3 minuty. Podlijte trochou vody (asi 50 ml), přidejte víno, nastrouhanou citronovou kůru a hrozny. Vařte asi 5 minut ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !