Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 10.05. 2025
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závitky hanácké selky

fotka Závitky hanácké selky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Závitky hanácké selky:

1 kg zadního hovězího masa  | 1 lžička česnekové pasty  |  mletý pepř  | 100 g anglické slaniny  | 1 moravská klobása  | 2 feferonky  | 1 lžička koření Divočina  | 2 cibule  | 4 žampióny  | 1 lžička hladké mouky  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Závitky hanácké selky:

Maso nakrájíme na větší plátky a rozklepeme je paličkou. Každý plátek lehce potřeme česnekovou pastou, popepříme, obložíme anglickou slaninou, kousky moravské klobásy a dílkem feferonky. Svineme do závitků a stáhneme nití. Olej rozehřejeme, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Přidáme divoké koření a plátky hub, vložíme závitky a po všech stranách je opečeme. Pak zalijeme vodou a za občasného podlití dusíme pod pokličkou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a procedíme. Příloha: vařené brambory nebo knedlík.


Fotky receptu Závitky hanácké selky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závitky hanácké selky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !