Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěnky s tajemstvím

Roštěnky s tajemstvím
28. 10. 2007 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Roštěnky s tajemstvím: Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem. Podlijeme vodou nebo ... …více»

Roštěná plněná se sýrem s plísní

Roštěná plněná se sýrem s plísní
28. 10. 2007 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Roštěná plněná se sýrem s plísní : Plátky důkladně odblaníme a rozklepeme paličkou na tenké plátky. Potřeme je z jedné strany česnekem se solí a worcetrem. Z druhé strany dáme na poloviny rozemnutý sýr a přeložíme a okraje sklepneme pa ... …více»

Plněný biftek se smetanovými brambory

Plněný biftek se smetanovými brambory
28. 10. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Plněný biftek se smetanovými brambory : Svíčkovou pečeni nakrájíme na vysoké špalíčky, které pěstí naklepeme. Osolíme a vložíme do vysoké vrstvy oleje a necháme 24 - 48 hodin uležet. Brambory oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na 2 mm p ... …více»

Roštěnky po starém způsobu

Roštěnky po starém způsobu
28. 10. 2007 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Roštěnky po starém způsobu: Očištěné, při okrajích naříznuté roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém tuku prudce opečeme. Vedle masa zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a utřený česnek, zasypeme paprikou, zamícháme, ... …více»

Broskvové roštěnky

Broskvové roštěnky
28. 10. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Broskvové roštěnky : Roštěnky rukou naklepeme, opepříme, osolíme a potřeme olejem. Dáme do chladničky na 24 hodin uležet. Pak je na oleji po obou stranách zprudka opečeme, rozložíme na pekáč, poklademe půlkami broskví a n ... …více»
 

Malajské hovězí maso

Malajské hovězí maso
28. 10. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Malajské hovězí maso : Maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, promícháme vidličkou a utřeme do něj směs ze sojové omáčky, muškátového oříšku, soli a pepře. Necháme 1 hodinu "odpočinout". Šťávu uschováme. ... …více»

Naložené hovězí pečené se zeleninou

Naložené hovězí pečené se zeleninou
28. 10. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Naložené hovězí pečené se zeleninou: Maso naklepeme, hustě protáhneme a proklínkujeme celerem a plátky okurek, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a po všech stranách dobře opečeme. Cibuli a mrkem pokrájíme na kolečka, přidáme i kostečk ... …více»

Naložené přírodní hovězí

Naložené přírodní hovězí
28. 10. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Naložené přírodní hovězí: Dobře odležené maso nakrájíme na větší kousky. Opečeme jej na tuku, přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme pouze zesklovatět, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do změknutí. Maso vyjmeme. Šťávu ... …více»

Základní nálev na hovězí maso

Základní nálev na hovězí maso
28. 10. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Základní nálev na hovězí maso : Dobře očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky, okořeníme. Cukr smícháme s olejem a vmícháme do zeleniny. Důkladně propracujeme rukama, aby zelenina pustila šťávu. Připravené maso pečlivě potřeme ... …více»

Vanovo špagety

Vanovo špagety
28. 10. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vanovo špagety: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriky, rajčata, hovězí konzervu, kečup a koření. zakryjeme poklicí a necháme dusit. Mezi tím si uvaříme špagety podle návodu. Po deseti minut ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !