Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš samuraj

Guláš samuraj
24. 10. 2007 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Guláš samuraj : Maso nakrájíme na nudličky, nakrájíme cibuli (aby bylo stejné množství cibule jako je hromada masa). Cibuli zpěníme na oleji, na růžovou nasypeme maso, prudce orestujeme, posolíme, popepříme, popaprik ... …více»

Záhorácký závitek

Záhorácký závitek
24. 10. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Záhorácký závitek : Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Uvařené brambory nastrouháme, přidáme na kostičky pokrájenou klobásu, vejce, křen, sůl a mletý pepř. Plátky potřeme náplní, zavineme a kraje spojíme párátkem. Zá ... …více»

Hovězí roláda plněná masem s míchanými vejci

Hovězí roláda plněná masem s míchanými vejci
24. 10. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Hovězí roláda plněná masem s míchanými vejci: Rozpálíme polovinu slaniny, zpěníme v ní cibulku a opečeme salám. Přimícháme vejce, oořeníme petrželkou, pepřem a přisolíme.Na rozklepaný plát masa /nebo uděláme menší plátky a naplníme je/natřeme pro ... …více»

Boršč se zeleným hráškem

Boršč se zeleným hráškem
23. 10. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Boršč se zeleným hráškem: Maso očistíme,vložíme do osolené vody a přivedeme k varu.Přidáme kuličky pepře,nové koření a bobkové listy.Maso vaříme dokud není zcela měkké.Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme nadrobno.Řepu olou ... …více»

Sekaná z hovězího, cukety a lilků s houbami shi- take

Sekaná z hovězího, cukety a lilků s houbami shi- take
23. 10. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sekaná z hovězího, cukety a lilků s houbami shi- take : Smícháme na drobno nakrájenou cibulku, česnek, cuketu, lilek, hovězí maso. Přidáme vejce, čubricu, pepř a sůl, přidáme předem namočené houby shi-take smícháme a dáme péct do pekáče, obložíme kolečky l ... …více»
 

Vařené hovězí maso se zeleninou

Vařené hovězí maso se zeleninou
23. 10. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Vařené hovězí maso se zeleninou : Hovězí maso vložíme do studené vody, osolíme, okořeníme a na mírném ohni uvaříme doměkka. Maso vyndáme, nakrájíme na plátky a uložíme na teplé místo. Míchanou zeleninu podlijeme trochou masového vývar ... …více»

Bifteky

Bifteky
23. 10. 2007 Hovězí maso +++++++++-
Příprava receptu Bifteky : Bifteky nakrájíme a pěstí je jemně naklepeme, osolíme, potřeme olejem, opepříme a pokapeme brandym. Necháme odležet přes noc. Grilujeme asi 3 minuty po každé straně. Podává ... …více»

Hovězí biftek s ovocem

Hovězí biftek s ovocem
23. 10. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí biftek s ovocem : Z kusu odblaněné svíčkové nařežeme plátky 3 až 4 cm tlusté. Naklepeme je hřbetem nože. Po jedné straně je potřeme olejem, opepříme a naskládáme na sebe. Necháme proležet. Na pánvi rozpustíme máslo, ... …více»

Hovězí chambéry

Hovězí chambéry
23. 10. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí chambéry : Maso nakrájíme na kousky, opečeme na oleji s nasekanou cibulí a okořeníme. Dno většího pekáče pokryjeme slaninou, na kterou dáme podušené maso s cibulí, utřeným česnekem, tymiánem, rozdrceným bobkovým ... …více»

Lovecké tournedos

Lovecké tournedos
23. 10. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lovecké tournedos : Bifteky nejprve klouby ruky jemně naklepeme. Společně usekáme cibuli, petrželku a přidáme snítku tymiánu. Žampiony nakrájíme na tenké nudličky. Polovinu z celkového množství oleje rozehřejeme na pánv ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !