Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naložené přírodní hovězí

fotka Naložené přírodní hovězí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Naložené přírodní hovězí:

60 dkg masa  | 2 ks cibule  | 2 lžíce hladké mouky  |  paprika  |  sůl  |  saturejka  | 4 dkg rostlinného tuku

Postup přípravy receptu Naložené přírodní hovězí:

Dobře odležené maso nakrájíme na větší kousky. Opečeme jej na tuku, přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme pouze zesklovatět, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do změknutí. Maso vyjmeme. Šťávu necháme částečně vysmahnout. Mouku na sucho osmahneme, dobře promícháme ve studené vodě, povaříme, přidáme papriku a promícháme. Dolijeme masovým vývarem nebo vodou a dovaříme. Osolíme, okořeníme. Vrátíme maso a necháme prohřát. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Naložené přírodní hovězí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Naložené přírodní hovězí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky