Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš Petra Voka

Guláš Petra Voka
10. 12. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Guláš Petra Voka: Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli osmahneme na tuku, přidáme mletou papiku, zpěníme a opečeme osolené a opepřené maso. Pak zalijeme částí vlažného vývaru, přikryjeme poklicí a dusíme. Měkké ... ... …více»

Hovězí pečeně na žampionech

Hovězí pečeně na  žampionech
10. 12. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí pečeně na žampionech: Maso protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Cibuli osmažíme na tuku a přidáme kmín. V základu opečeme maso, zalijeme trochou vody a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, zapráší ... …více»

Hovězí pečeně znojemská

Hovězí pečeně znojemská
10. 12. 2008 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí pečeně znojemská: Maso protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Cibuli osmahneme na 2/3 tuku, přidáme maso, v základu krátce opečeme a zalijeme trochou vody, přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťá ... …více»

Bretoňská pochoutka

Bretoňská pochoutka
10. 12. 2008 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Bretoňská pochoutka: Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ji. Osmažíme na ni cibule. Přidáme obojí maso nakrájené na kostky. Osolíme ho a opečeme ho po všech stranách. Zalijeme vše vývarem, přidáme koření, přikryje ... …více»

Svíčková po stroganovsku

Svíčková po stroganovsku
9. 12. 2008 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Svíčková po stroganovsku: Svíčkovou nakrájíme na hrubé nudle, osolíme a opepříme. Připravené maso opečeme na horkém tuku, přidáme sekanou cibuli, společně krátce dusíme. Přisypeme mouku, za stálého míchání osmahneme maso a pod ... …více»
 

Medailon ze svíčkové na žampionech

Medailon ze svíčkové na žampionech
9. 12. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medailon ze svíčkové na žampionech: Svíčkovou nakrájíme na plátky, upravíme do kulatého tvaru, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme. Do výpeku přidáme plátky žampionů, krátce osmahneme, zastříkneme výva ... …více»

Medailon ze svíčkové s bylinkovým máslem

Medailon ze svíčkové s bylinkovým máslem
9. 12. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Medailon ze svíčkové s bylinkovým máslem: Z odblaněné svíčkové krájíme plátky přes vlákno. Mírně je naklepeme, upravíme do kulatého tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Na opečený medailon dáme dávku bylinkového másla a podává ... …více»

Hovězí maso v pórku a cibuli

Hovězí maso v pórku a cibuli
8. 12. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso v pórku a cibuli: Na pánvi zpěníme cibuli a přidáme maso nakrájené na drobné kousky a dusíme. Před změknutím masa přidáme pórek nakrájený na drobno, osolíme, okořeníme a zaprašíme moukou. Jako přílohu podáváme brambory ... …více»

Hovězí plátky s podušenou karotkou

Hovězí plátky s podušenou karotkou
8. 12. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí plátky s podušenou karotkou: Hovězí maso rozmrazíme, nakrájíme na tenké plátky, které osolíme, opepříme drceným barevným pepřem a potřeme pálivou francouzskou hořčicí. Zakápneme olivovým olejem a necháme asi hodinu proležet. M ... …více»

Libanonské kapsy s hovězím

Libanonské kapsy s hovězím
8. 12. 2008 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Libanonské kapsy s hovězím: Hovězí maso očistíme, rozkrájíme na kostičky, naložíme na 20 minut do marinády připravené z olivového oleje, soli, pepře, oregana a grilovacího koření. Hovězí maso i s marinádou orestujeme doměkka. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !