![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranská svíčková: Ze svíčkové nakrájíme plátky, které nakrájíme na hrubší nudle, opepříme a rychleji opečeme na tuku, maso zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme máslo, zastříkneme vývarem, krátce podusíme, přidáme smeta ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řezy ze svíčkové: Ze svíčkové nakrájíme plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku se dvěma plátky slaniny. Opečené řezy i slaninu vyjmeme, do výpeku vložíme drobně krájená játra, osmahneme, ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná po rusku: Z roštěnce ukrojíme plátek - roštěnou, mírně naklepeme, okrajové blány nařízneme, osolíme a rychleji opečeme na tuku. S roštěnou opečeme současně i plátek slaniny. Výpek z masa zaprášíme moukou, osmah ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná po milánsku: Z roštěnce ukrojíme plátek - roštěnou mírně naklepeme, osolíme, opepříme, okrajové blány nařízneme a krátce opečeme na tuku. Do výpeku přidáme rajčatový protlak, zastříkneme vývarem, rozmícháme, velmi ... …více»
|
![]() |
13. 12. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí pečeně po orientálsku: Maso protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Na 2/3 tuku osmažíme cibuli. Na tomto základě opečeme maso, zalijeme trochou vody, přidáme utřený česnek, rajčatový protlak a maso dusíme doměkka. Měkké ma ... …více»
|
![]() |
13. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně budějovická: Maso protkneme slaninou a osolíme. Cibuli osmahneme na polovině tuku a na tomto základu opečeme maso, přidáme mletou papriku, zasmahneme, zalijeme vlažným vývarem, přidáme česnek, rajčatový protlak, p ... …více»
|
![]() |
13. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně po cikánsku: Maso protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Cibuli zpěníme na tuku a v tomto základu opečeme maso. Pak přidáme rajčatový protlak, maso podlijeme vodou a pod poklicí dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme ... …více»
|
![]() |
13. 12. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí pečeně zbojnická: Maso rozřízneme, tak aby vznikl plát. Rozklepaný plát masa potřeme česnekem, osolíme, opepříme a poklademe tenkými plátky slaniny. Maso zavineme a ovážeme motouzem. Cibuli osmažíme a dáme na ni roládu ... …více»
|
![]() |
13. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Burgundská pečeně: Maso protkneme slaninou a osolíme. Zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme dozlatova, přidáme cukr a v základu krátce opečeme maso. Podlijeme vodou, přidáme protlak, plátky citronu a zastříkne ... …více»
|
![]() |
13. 12. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně po pražsku: V masu prořízneme kapsu, naplníme ji směsí salámu, vajec a hrášku. Maso osolíme a opepříme. Uzavřeme jehlou. Na cibulce opečeme plněné maso, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, ... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |