Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hamburger pro labužníka

fotka Hamburger pro labužníka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Hamburger pro labužníka:

2 lžíce másla na cibuli  |  ml. pepř  |  olej na opečení  |  sůl dle chuti  | 200g hovězího masa (ze špičky)  | 1 špetka tymiánu  | 5cl červeného vína na přelití  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Hamburger pro labužníka:

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a podusíme na másle - musí zůstat světlá. Pak cibuli přimícháme k jemně mletému masu, osolíme a ochutíme pepřem i tymiánem. Důkladně směs propracujeme a vytvarujeme hamburger.
Rozehřejeme máslo s olejem a hamburger opékáme z obou stran. Když je hamburger středně propečený, zalijeme ho ohřátým vínem. Víno se do masa vsákne a hamburger dostane barvu. Hamburger dopečeme podle své chuti.
Hamburger pro labužníka na talíři přelijeme rozpuštěným máslem. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a vařenou rýží.
Kečup jako přílohu v tomto případě úplně vynecháme, narušil by chuť i vůni hamburgeru.


Fotky receptu Hamburger pro labužníka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hamburger pro labužníka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !