Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí chambéry

fotka Hovězí chambéry
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hovězí chambéry :

1 kg zadního hovězího  | 2 lžíce oleje  | 3 ks velké cibule  |  sůl  |  pepř  | 1 velký plát slaniny  | 2-3 stroužky česneku  |  tymián  | 1 ks bobkový list  | kousek pomerančové kůry  | 800 g rajčat  | 2 sklenky bílého nebo červeného vína  |  sekaná petrželka

Postup přípravy receptu Hovězí chambéry :

Maso nakrájíme na kousky, opečeme na oleji s nasekanou cibulí a okořeníme. Dno většího pekáče pokryjeme slaninou, na kterou dáme podušené maso s cibulí, utřeným česnekem, tymiánem, rozdrceným bobkovým listem, pomerančovou kůrou a oloupanými rozkrájenými rajčaty. Zalijeme vínem a přikryté pomalu pečeme v troubě asi 3 hodiny. Podáváme posypané usekanou petrželkou.


Fotky receptu Hovězí chambéry :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí chambéry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka