8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Milánská hovězí pečeně

fotka Milánská hovězí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Milánská hovězí pečeně:

500 g zadního hovězího masa  | 1 cibule  | 30 g sádla  | 250 g rajčat  | 30 g hladké mouky  | 5 lžic smetany  | 50 g strouhaného sýra  | trocha vývaru

Postup přípravy receptu Milánská hovězí pečeně:

Maso zprudka opečeme na sádle a podusíme na plátcích cibule. Musíme podlévat vývarem. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájená rajčata, špetku šalvěje, tymiánu, pepře a soli a dopečeme v troubě. Hotové maso vyjmeme ze šťávy, tu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vývarem a povaříme. Prolisujeme, podle chuti dosolíme a zjemníme smetanou. Porce masa na talířku přelijeme omáčkou a posypeme sýrem


Fotky receptu Milánská hovězí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Milánská hovězí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !