Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Římská pečínka s játry:
500 g předního hovězího bez kosti
| 100 g vepřových nebo drůbežích jater
| 150 g bůčku
| 2 housky
| mléko
| 6 vajec
| 1 cibule
| kopr, petrželka, rozmarýn
| sádlo
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Římská pečínka s játry:
Maso, játra, cibuli, česnek najemno umelte. Housku namočte do mléka, vymačkejte, 4 vejce uvařte natvrdo. Bylinky nasekejte najemno. Smíchejte s houskou, 2 vejci a bylinkami, osolte a opepřete. Hmotu rozložte do vymazaného pekáče. Napřed použijte polovinu, na ni dejte oloupaná uvyřená vejce a zakryjte zbytkem směsi. Pečte asi hodinu a podávejte s bramborami a salátem.
Fotky receptu Římská pečínka s játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!