Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ruské bifteky:
200 g hovězího masa mletého
| sůl
| pepř
| 20 g hladké mouky
| 30 g oleje nebo 100% ztuženého tuku
| 1/8 l smetany
| 50 g cibule
Postup přípravy receptu Ruské bifteky:
Mleté maso promícháme se solí a s pepřem a rozdělíme na čtyři díly. Uděláme bochánky, obalíme je v hladké mouce a pečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, ještě ji dozlatova osmažíme podlijeme vodou a patnáct minut dusíme. Pak zalijeme smetanou, promícháme a prohřejeme a ihned podáváme. Podáváme s bramborovou kaší, se zeleninovým salátem apod.
Fotky receptu Ruské bifteky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!