Použité suroviny receptu Jehněčí kolínko na rozmarýnu:
4 jehněčí kolena
| 150 g šalotky
| 50 g mrkve
| 50 g celeru
| 50 g petržele
| rozmarýn
| sůl, pepř
| 1 dl oleje
| 2 dl suchého bílého vína
| 4 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Jehněčí kolínko na rozmarýnu:
Na oleji připravte zálkad z nahrubo nakrájené šalotky a zeleniny, do kterého vložte kolínka. Duste doměkka a občas podlijte, nejlépe vývarem. Nakonec přlijte 2 dcl vína, přidejte utřený česnek a rozmarýn. Podávejte s čerstvým listovým špenátem, který stačí podusit a s bramborovými knedlíky. A jako dekoraci můžete do kosti kolínka vložit snítku rozmarýnu.
Fotky receptu Jehněčí kolínko na rozmarýnu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!