Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí v kokosové omáčce

fotka Jehněčí v kokosové omáčce
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí v kokosové omáčce :

400 ml masového vývaru  | 400 g kokosového krému  | 2 stroužky česneku  | 2 červené chilli papričky  | 1 citron  | 3 lžíce strouhaného zázvoru  | 1 lžíce kurkumy  |  sůl  | 600 g jehněčího masa  | 2 lžíce oleje  | 1 větší pórek  | 150 g mraženého hrášku

Postup přípravy receptu Jehněčí v kokosové omáčce :

Vývar s kokosovým krémem uvedeme do varu a bez přikrytí povaříme. Česnek a chilli papričky jemně nakrájíme. Nasekáme kůru z půlky citronu, šťávu vymačkáme. Česnek, papričky, citronovou kůru, zázvor a kurkumu 10 min. vaříme ve vývaru.
Maso nakrájíme na jemné proužky a prudce osmahneme v 1 lžíci oleje. Přidáme kokosovou směs a 45 minut vaříme. Pór nakrájíme na šikmé proužky. Pór s hráškem na oleji za stálého míchání podusíme. Přidáme k masu a vaříme na mírném ohni pod poklicí asi 5 min.
Osolíme a dochutíme citronovou šťávou.


Fotky receptu Jehněčí v kokosové omáčce :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí v kokosové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !