![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 10. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíka rozporcujeme, opláchneme, lehce osušíme a dle chuti osolíme.
V misce smícháme olej s hořčicí, přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Touto směsí potřeme jednotlivé porce králíka, dáme na pek ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smícháme balzamikový ocet s vínem a ve směsi necháme přes noc marinovat maso přiklopené v chladničce.
Pak je osušíme, obalíme v mouce a spolu s kořením opečeme v horkém oleji. Přidáme ořechy a krátc ... …více»
|
![]() |
28. 04. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozporcovaného králíka potřeme česnekem a necháme ho 2 hodiny rozležet. V hrnci vysmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a orestujeme v ní nadrobno nakrájené chilli papričky, roztlučené nové kořen .. ... …více»
|
![]() |
26. 04. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíka naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a naložíme do bylinkové marinády. Olej, zázvor, bazalku, oregáno, rozmarýn a římský kmín, cibuli na menší kousky a česnek smícháme. Necháme odležet ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso z králíka nakrájíme na díly a prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme na tuku, poté přidáme nahrubo krájenou slaninu, česnek a cibuli. Opečeme tak, aby králík získal zlatohnědou barvu, podlij ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíka nakrájíme na jednotlivé porce. Porce vložíme do mísy, zasypeme nahrubo nakrájenou cibulí a zalijeme pivem. Přikryjeme je potravinovou fólií nebo přiklopíme a několik hodin necháme odležet v ch ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso vložíme do hlubší nádoby a zalijeme červeným vínem. Přikryjeme a necháme v chladu několik hodin odležet. Během marinování maso otočíme. Pak jej osušíme a zprudka opečeme v kastrolu na rozehřátém ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zpěníme cibulku, orestujeme vykoštěné, na nudličky nakrájené maso z králičího předku (příp. kuřecí), osolíme, opepříme, přidáme špetku sladké papriky.
Ke změklému masu přidáme tavený sýr, necháme roz ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíka očistěte, opláchněte a osušte. Nakrájejte ho na porce, osolte, dejte do pekačku a navrch položte nakrájené kousky másla. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na stejně silné plátky, slaninu ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2011 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíka vykostíme, maso rozdělíme na menší kousky a osolíme. Každý kousek masa zabalíme do plátku slaniny a vložíme do misky. Balíčky zalijeme vínem a octem. Přidáme veškeré koření i sušené švestky a ... …více»
|