Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 31.03. 2025
Dnes má svátek Kvido
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na slanině s pečenou nádivkou

fotka Králík na slanině s pečenou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 115

Použité suroviny receptu Králík na slanině s pečenou nádivkou:

1 králík  | 1 lžíce tuku  | 400 g slaniny  | 100 ml vína  | 300 ml vývaru  | 4 str. česneku  | nádivka  | 3 vejce  | 3 žemle namočené v mléku  | 3 dkg másla  |  petrželka  |  sůl a pepř  |  muškátový květ

Postup přípravy receptu Králík na slanině s pečenou nádivkou:

Maso z králíka nakrájíme na díly a prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme na tuku, poté přidáme nahrubo krájenou slaninu, česnek a cibuli. Opečeme tak, aby králík získal zlatohnědou barvu, podlijeme vývarem a vínem a dusíme do změknutí. Na nádivku umícháme vejce s kouskem másla, přidáme housky rozmočené v mléce, sekanou zelenou petržel, muškátový květ, pepř a sůl. Nádivku rozetřeme do vymaštěné formy, nahoře potřeme máslem a dáme zapéci dozlatova.


Fotky receptu Králík na slanině s pečenou nádivkou:

Králík na slanině s pečenou nádivkou
Králík na slanině s pečenou nádivkou
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Králík na slanině s pečenou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !