![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 09. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slaninu nakrájíme na hranolky. Česnek rozdrtíme a promícháme se lžící oleje, pepřem a solí. Připraveného králíka prošpikujeme a břišní dutinu potřeme česnekovou směsí. Zabalíme do folie a necháme rozl ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omyté a osušené maso naporcujeme, osolíme a prošpikujeme. Do hrnce dáme nakrájenou slaninu na kostičky a necháme chvíli vyškvařit. Přidáme naporcované maso a orestujeme ho ze všech stran. Zalijeme te ... …více»
|
![]() |
6. 08. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slaninu nakrájíme na malé hranolky. Cibuli a zeleninu nakrájíme na kostičky.
Králičí stehna prošpikujeme a na másle ze všech stran opečeme dorůžova. Maso přendáme do pekáče. Na výpeku necháme zpěnit ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Očištěného králíka omyjte a rozdělte na porce. Maso prošpikujte kousky anglické slaniny, osolte a opepřete. V pekáči rozehřejte olej, přisypejte na něj nadrobno nakrájenou cibuli a přidejte porce král ... …více»
|
![]() |
20. 07. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králíka omyjeme, osušíme a odblaníme. Zadní stehna vykostíme a každé stehno rozkrojíme na dva plátky. Z hřbetu vykrojíme váleček, který rozkrájíme na plátky. Vykostěné maso naklepeme, potřeme jemně če ... …více»
|
![]() |
19. 07. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Králičí běh prošpikujeme uzeným bůčkem, osolíme, pokapeme vínem a obložíme plátky uzeného bůčku a dáme péct na pekáč s cibulí. Během pečení přeléváme králíka výpekem a pdoléváme vodou. Králíka s uzený ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso omyjeme, hřbet rozdělíme na dvě části. Všechno maso osolíme a opepříme na oleji. Oloupané stroužky česneku prolisujeme, oloupané šalotky rozčtvrtíme a obojí přidáme k masu. Přilijeme bílé víno a ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Půlku lžičky sušeného rozmarýnu smícháme s hořčicí a potřeme jí kousky králíka. Mrkev a brambory očistíme a nakrájíme na kolečka a kostičky. V hrnci s tlustým dnem rozehřejeme olej a kousky králíka na ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mrkev nakrájíme na kolečka, pórky zbavíme tuhých zelených konců a nakrájíme je také na kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, zprudka na něm králičí stehna opečeme. Pak přidáme mrkev, pórek, 1 stvol mateř ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2010 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozporcovaného králíka osolíme, opepříme a řádně potřeme hořčicí. Dáme na pekáček spolu s máslem, nakrájeným špekem a máslem. Posypeme cibulí a česnekem a dáme péci cca 1 hod. Průbežně podléváme a v p ... …více»
|