![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na hořčici s jablky: Rozporcovaného králíka rozložíme na vymazaný pekáč. Obložíme bobkovými listy a posolíme.
Do misky dáme hořčici, olej. Mícháme, až se olej spojí hořčicí. Přidáme na kostičky nakrájená, oloupaná jabl ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Voňavé králičí ragú: Králíka omyjeme, osušíme, rozporcujeme, okořeníme a poprášíme hladkou moukou. Na jedné lžíce oleje opékáme porce asi 5 minut a potom je předáme do vymazané zapékací misky. Troubu předehřejeme asi na 2 ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikáš z králičího masa: Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na větší kostky. V kastrolu rozehřejeme tuk, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme ji dozlatova. Potom přidáme nakrájené maso, opečeme krátce po všech str ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík v jemné omáčce: Králičí stehna spaříme vařící vodou, necháme okapat a poté osolíme. Připravíme si vývar z jedné slepičí kostky. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Také slaninu nakrájíme na proužky. Na jedné ... …více»
|
![]() |
7. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na tymiánu s fazolkami : Hřbety osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji maso osmahneme ze všech stran. Přendáme do zapékací misky, posypeme lžičkou tymiánu a pečeme v předehřáté troubě za občasného podlévání 45 minut. V prů . ... …více»
|
![]() |
7. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík po hájecku : Naporcovaného králíka osolíme, dáme do zapékací misky. Na kousky nakrájíme zeleninu, špekáčky rozkrojíme na 4 díly a s plátky anglické slaniny poklademe na maso. Prosypeme kořením a podlijeme vodou. . ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na dijonské hořčici se sladkým bramborem: Očištěné králičí filety nakrájíme na kostky. Cibuli nadrobno nasekáme. Lístečky estragonu otrháme ze snítek a pak je také nasekáme nadrobno.Sladký brambor oškrábeme a dáme asi na 20 minut povařit do s ... …více»
|
![]() |
5. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na mátě : Králíka rozporcujeme, osolíme a opepříme. V míse rozetřeme vidličkou tavené smetanové sýry a vzniklou kašičkou každou porci potřeme. Do zapékací misky dáme 2 lžíce oleje, přidáme maso a v troubě zpr . ... …více»
|
![]() |
4. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v zeleninové směsi: Porce králíka protkneme klínky slaniny, osolíme a opečeme po všech stranách na tuku. Vyjmeme je, na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme porce králíka, koření, trochu vody a dusíme do měkka ... …více»
|
![]() |
4. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík dušený v hlávkovém zelí: Králičí předek omyjeme, osušíme a osolíme. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, vložíme králíka, opepříme a necháme dusit. Hlávkové zelí očistíme, košťál vykrojíme, zelí pokrájíme na n ... …více»
|