![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaný králík s koňakovým sosem: Kuřecí maso a játra dvakrát umelte, přidejte vejce a smetanu. Maso z králíka lehce naklepejte, potřete másovou faší a zabalte do plátku slaniny. Zarolujte do potravinářské fólie a alobalu, vařte v oso ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík pana faráře: Marináda: česnek utřeme se solí, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli, zázvor, mletou papriku, šťávu z půlky citronu a vše promícháme. Králíka potřeme marinádou a necháme do druhého dne v chladu odlež ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí soté po orientálsku: Králičí stehna odblaníme a vykostíme. Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme kari, nakrájenou cibuli, žampiony, porek, červenou papriku ... ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík Marengo: Králíka rozdělíme na porce. Zahřejeme olej s 50 g másla, opečeme kousky králíka, posypeme je moukou a necháme opéci dozlatova. Přidáme nasekané cibule a česnek a rovněž je trochu opečeme. Rajský protl ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík v pikantní marinádě: Králíka naporcujeme, dáme do pekáčku. Z ostatních ingrediencí vytvoříme marinádu a tu vlijeme na králíka. Posypeme na kolečka nakrájenou cibulí a necháme nejlépe dva dny marinovat. Králíka v marinádě ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se sušenými švestkami: Na oleji osmahneme na kolečka nakrájené cibulky, na nudličky nakrájenou anglickou slaninu a nahrubo nastrouhanou mrkev. Přidáme naporcovaného králíka a dorůžova ho osmažíme. Potom přilijeme švestkový ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí balíčky s rajčaty: Kousky králíka potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí a zabalíme do plátku anglické slaniny. Obalené králičí maso osmahneme na oleji, přidáme jemně pokrájenou cibuli, přisypeme provensálské k ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s hořčicí a smetanou: Zapékací misku vymažeme máslem a naskládáme do ní naporcované králičí maso. Každý kousek masa posypeme Solčankou a lehce potřeme jemnou hořčicí. Vše zalijeme kysanou smetanou a necháme v ledničce něko ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná z králíka: Opláchnutý králičí předek vykostíme a umeleme společně s játry, srdcem a vepřovým masem a vymeleme pokrájenými, předem zvlhčenými žemlemi. Do umleté směsi přidáme slaninu pokrájenou na kostičky, vejce ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na šalvěji s hlívou ústřičnou: Králíka rozdělíme na 6-8 porcí, osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Vyndáme z pánve a potřeme hořčicí. Na výpeku orestujeme na osminky nakrájenou cibuli, hlívu ústřičnou a česnek. Dáme zpět králíka ... …více»
|