![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pálavská pochoutka: Králíka vykostíme, nakrájíme na tenké proužky, osolíme, opepříme, potřeme olejem, worcestrem, vložíme do misky a zalijeme vínem. Necháme v chladu uležet 24 hodiny. Potom víno slijeme, maso prudce opeč ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí sekaná s celerem: Obojí maso umeleme spolu s cibulí, přidáme citrónovou kůru, namočenou a vymačkanoou žemli, vejce, kostičky slaniny, koření a sůl. Promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku. Navlhčenýma rukama z hm ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v petrželové nati: Králíka nasolíme, napepříme, okmínujeme, obalíme v mouce, poté v nasekané petrželce, a hned dáme opéct na sádle.
Porce přendáme do pekáče. Do pánve s petrželí nalijeme vodu s bujonem, necháme zavařit ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík se zeleninou: Hřbet rozdělíme na porce, stehna vykostíme a osolíme.
Na oleji zpěníme cibuli, vmícháme maso, prolisovaný česnek a krátce osmahneme.
Podlijeme vodou a dusíme. Po 20minutách přidáme k masu zeleninu ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na zázvoru se smetanovou omáčkou: Králíka omyjeme, osušíme a rozdělíme na porce. Každou porci potřeme solí a posypeme po všech stranách mletým zázvorem. Oloupeme si cibuli, nakrájíme ji na kostičky a osmahneme na oleji. Jakmile cibule ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Super králík: Vykostíme králíka a maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Do misky s víkem dáme olej, provensálské koření, podle chuti chilli, rozdrcené na malé kousky (používám z mlýnku) a česnek, který js ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí maso v marinádě: Králičí maso (případně kuřecí či krůtí) nakládáme do marinády zhruba den předtím, než ho chceme podávat. Lze použít jak maso s kostmi, tak i bez kostí. Rozdělíme ho však na menší díly, protože bude lé ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na koření: Slaninu nakrájíme na klínky a králičí maso jimi prošpikujeme. Česnek utřeme nebo prolisujeme, přidáme rozemletý pepř a nové koření, drcený kmín, majoránku, jemně nastrouhanou cibuli, asi lžíci citróno ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík Cukeťák: Králičí maso rozdělíme na menší porce, omyjeme, osušíme, posolíme a v hluboké pánvi osmahneme ze všech stran. Maso vyjmeme a uchováme v teple. Na zbylém oleji osmahneme cibuli (samozřejmě jsme ji před ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na kysaném zelí: Králíka opláchneme. Na plechu osolíme. Vnitřek potřeme kremžskou hořčicí a naplníme celým sáčkem kysaného zelí i s lákem. Otvor spojíme párátky. Pokapeme olejem a poklademe plátky Hery. Pečeme cca 30 ... …více»
|