![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní králičí plátky na česneku: Odblaněné a umyté plátky masa naklepeme, nařízneme okraje, opepříme. Potřeme česnekem utřeným se solí. V rozpáleném oleji opečeme z obou stran do růžova a ihned podáváme. Příloha: hranolky, čerstvá ze ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažený králík uleželý v celeru a cibuli: Omytý hřbet rozporcujeme, omyjeme, přední nohy také, protáhneme slaninou a posolíme. Porce naskládáme do kameninové nebo skleněné mísy, jejíž dno jsme pokryli nařezanou celerovou natí. Maso posypeme t ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po livornsku: Králíka nakrájíme na malé porce, na oleji a másle je opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek a petrželku. Když je cibule do zlatova, zalijeme vše rajčatovou šťávou, přidáme sardelky, sůl, pepř a du ... …více»
|
![]() |
14. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík s jogurtem: Jednotlivé porce králíka osolíme a naskládáme do pekáčku. Maso rovnoměrně potřeme hořčicí a rozložíme na něj bílý jogurt. Takto upravené maso necháme v ledničce odležet do dalšího dne a pak ho doměkka ... …více»
|
![]() |
14. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na bylinkách s hermelínem: Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, rozložíme na dno pekáčku a osolíme. Cibuli nakrájíme na tenké proužky, rozložíme na brambory a opět mírně posolíme. Plátky masa osolíme a hustě posypeme ... …více»
|
![]() |
14. 05. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní králičí : Drobně krájenou slaninu rozškvaříme, promícháme s máslem a osmahneme nasekanou cibuli. Maso naklepeme, osolíme a opečeme v připraveném základu. Podlijeme, doplníme hořčicí, trochou sardelové ... ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinný králík: Na menší kousky naporcovaného králíka zprudka opečeme na oleji. vyjmeme a na výpeku opečeme na kostky nakrájenou slaninu, na půlky rozkrájenou šalotku a na větší kousky nakrájené žampiony. Poté přidám ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz z očouzené pánve: Z vykostěného a odblaněného králíka nakrájíme plátky, které zabalíme každý zvlášť do plátků slaniny a napíchneme na špíz společně se stroužky česneku a bobkovým listem a necháme přes noc uležet v chla ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovárek: Odblaněného králíka naložíme na 2 dny do piva. Pak jej vyndáme, necháme okapat a protkneme proužky slaniny obalenými v soli a pepři. Králíka rozdělíme na porce a opečeme v rozehřátém másle. Maso podli ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík podle babičky: Porce králíka protkneme klínky slaniny, potřeme česnekem rozetřeným se solí, posypeme pepřem a rozmarýnem a vložíme na rozehřáté máslo. Lehce je osmahneme po všech stranách, podlijem vodou, troškou ví ... …více»
|