![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na česneku s nádivkou : Vnitřnosti umeleme se šunkou, přidáme dvě nastrouhané brambory a jednu nakrájenou na kostičky. Plátky na másle podušených žampiónů ochutíme solí, pepřem a petrželkou. Králíka uvnitř vytřeme česnekem . ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na česneku a rozmarýnu: Porce králíka odblaníme, omyjeme a prošpikujeme slaninou. Polovinu oleje smícháme s bílým vínem, 3 stroužky česneku utřeného se solí a polovinou usekané rozmarýny. Vložíme do porcelánové mísy, potřeme ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s nivou: Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme česnekem a obalíme v mouce. Pak je zprudka opečeme na oleji a odložíme. V oleji rozpustíme nakrájenou slaninu a osmahneme nasekanou cibulku. Přidáme králíka, t ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jarní guláš z králíka: Na olivovém oleji osmažíme cibulku. Přidáme na kostky nakrájené králičí maso, které prudce opečeme. Potom maso posypeme půl lžičkou drceného kmínu, lžičkou mleté červené papriky, půl lžičkou m ... ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený králík se špenátovou rýží: Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a osmažíme na ní cibuli s kořením. Vložíme porce masa, podlijeme vínem a pečeme pod pokličkou v troubě (ke konci pokličku odložíme a dopečeme). Mezitím připra ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí hřbet plněný kachním masem s bílými hřiby a hruškovou omáčkou: Do odblaněného králičího hřbetu prořízneme kapsu, kterou naplníme nasekaným kachním masem, do kterého přidáme nakrájené hřiby, dochutíme solí, bílým pepřem a kořením na zvěřinu. Hřbet sklepneme paličk ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na citrónu: Králíka nasekat na porce a v kastrolu jej spolu s nakrájeným špekem opéct po všech stranách na směsi máslo-olej. Osolit, opepřit,přidat tymián, bobkový list a nakrájenou cibuli. Zalít vývarem a šťávou ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po selsku: Králíka odblaníme, potřememe lžící medu, celého natřeme hořčicí rozmíchanou v zapékací míse s nahrubo nakrájenou cibulkou, nalijeme hovězí vývar a dáme péct do vyhřáté trouby doměkka. Králíka otáč ... ... …více»
|
![]() |
26. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po meránsku : Králičí stehna rozpůlíme, potřeme je hořčičí, osolíme, a posypeme tymiánem. Dáme do zapékací misky s olejem a dáme péct do vyhřáté trouby. Když maso začne bělat, přidáme na hrubo nakrájenou cibulku, . ... …více»
|
![]() |
26. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na šafránu: Králíka rozporcujeme na jednotlivé porce potřeme solí a cayenským pepřem. Cibulku oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na rozpáleném oleji porce králíka ze všech stran opečeme. Poté ho vyjmeme a o . ... …více»
|