![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík podle paní domu: Do kastrolu dáme máslo, cukr, rozehřejeme a pak přidáme na kolečka nakrájenou mrkev. Za stálého míchání osmahneme dozlatova, doplníme nakrájeným pórkem a znovu osmahneme. Potom přidáme na díly nasekan ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tokáň z králíka: Králičí maso nakrájíme na proužky a osolíme, opepříme a zakapeme šťávou z poloviny citronu a necháme 2-3 hodiny odležet. Nadrobno nakrájenou slaninu rozškvažíme a na ni zpěníme nakrájenou cibuli, přid ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený králík se švestkami: Králíka vykostíme, osolíme a rozdělíme na menší kousky, které obalíme do slaniny a narovnáme do misky. Zalijeme je vínem a octem. Přidáme švestky a koření, zakryjeme a necháme v lednici do druhého dne ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na žampiónech : Králíka naporcujeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozpražíme v kastrolu a vyndáme. Na tuku ze slaniny opečeme kousky králíka, necháme zvlášť a do výpeku dáme drobně pokrájenou ci ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na hořčici ve slaninovém kabátku: Králičí hřbet potřeme hořčicí, osolíme, lehce posypeme tymiánem, důkladně zabalíme do slaninových plátků a sepneme párátky. Na pekáčku hřbet zalijeme rozpuštěným máslem, posypeme nastrouhanou citrónov ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí závitek s olivovou a žampiónovou omáčkou : Řízky naklepeme, osolíme a potřeme rozmačkaným česnekem. Poklademe plátky šunky, olivy rozdělíme a zasypeme jemně strouhaným sýrem. Dobře upevníme závitky nití a vložíme do nádoby s máslem. Lehce pokr ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Parmské králičí řízky: Králičí řízky jemně naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, namočíme ve vejci rozšlehaném s mlékem, solí a strouhaným sýrem a obalíme ve strouhance. Ihned usmažíme na rozehřátém tuku. Rajčata nakrájíme n ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík s olivovým olejem: Houby namočíme na 15 minut do vody. Vymačkáme šťávu v citronu a ochováme 2 cm kůry.
Králičí maso opékáme 10 minut na polovině oleje. Vyjmeme a ve výpeku rozmačkáme ančovičky. Přidáme okapané houby, n ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí závitky se zelím a sušenými houbami: Na rozložené a mírně podravkou posypané plátky jsem dala vrstvičku propláchlého kysaného bílého zelí, posypala sušenými houbami, zavinula a ovinula nití. Na kousku másla jsem na pánvi osmahla cibulku, ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík s kedlubnami na víně : Porce králíka protkneme s bůčkem, potřeme medem, okořeníme a v pekáči zalijeme vínem. Přidáme oloupané kedlubny a vložíme pekáč do horké trouby zpočátku přikrytý pokličkou. Téměř měkké zalijeme vše sm ... …více»
|