Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králičí játra se smetanou a sýrem

Králičí játra se smetanou a sýrem
17. 02. 2008 Králičí maso ++++++++++
Příprava receptu Králičí játra se smetanou a sýrem: Omytá a osušená játra nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přendáme do vymazané, vysypané zapékací mísy a zalijeme smetanou, předem ochucenou solí, pepřem a rozmí ... …více»

Králík zapečený s těstovinami

Králík zapečený s těstovinami
17. 02. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík zapečený s těstovinami: Na oleji s máslem osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené, částečně vykostěné maso a opečeme. Osolíme, opepříme, ochutíme prolisovaným česnekem, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Mezitím uvařím ... …více»

Mleté králičí řízečky

Mleté králičí řízečky
17. 02. 2008 Králičí maso +++_______
Příprava receptu Mleté králičí řízečky: Maso dáme do mísy, přidáme vejce, žemli navlhčenou smetanou, osolíme, opeříme, ochutíme muškátovým květem. Dobře promícháme a vytvoříme malé řízečky. Ty obalíme v mouce, vejci a strouhance a zvolna sm ... …více»

Králík se zakysanou smetanou

Králík se zakysanou smetanou
17. 02. 2008 Králičí maso +++_______
Příprava receptu Králík se zakysanou smetanou: Králíka osolíme, opepříme, obalíme plátky slaniny, ovážeme bílou nití a v předehřáté troubě na směsi másla a oleje zprudka zapečeme. Pak teplotu snížíme, podlijeme vínem a za občasného přelévání a pod ... …více»

Králík pečený na cibuli s houbami

Králík pečený na cibuli s houbami
17. 02. 2008 Králičí maso +++++++___
Příprava receptu Králík pečený na cibuli s houbami: Maso vložíme do pekáče, osolíme, okořeníme, přidáme máslo, nakrájenou slaninu a klínky cibule. V předehřáté troubě maso krátce zapečeme, snížíme teplotu, mírně podlijeme a za častého přelévání vypečen ... …více»
 

Králík po švýcarsku

Králík po švýcarsku
17. 02. 2008 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Králík po švýcarsku: Králíka nakrájíme, dáme do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme máslo a olej a v předehřáté troubě zprudka zapečeme. Pak teplotu snížíme, přidáme šalvěj, rozmarýnu, jalovčinky, podlijeme vínem a za obča ... …více»

Králík v marinádě

Králík v marinádě
15. 02. 2008 Králičí maso ++++++++++
Příprava receptu Králík v marinádě: OČIŠTĚNÉHO A NAPORCOVANÉHO KRÁLÍKA ZALIJEME PŘIPRAVENÝM NÁLEVEM TAK, ABY MASO BYLO CELÉ PONOŘENÉ. NAHORU NA MASO NAKRÁJÍME CIBULE(LÉPE VÍCE NEŽ MÉNĚ). UPEČEME DOMĚKKA. JE DOBRÉ NALOŽIT MASO DEN PŘEDEM ... …více»

Plněný králičí hřbet

Plněný králičí hřbet
11. 02. 2008 Králičí maso +_________
Příprava receptu Plněný králičí hřbet: Králičí hřbet vykostíme, podélně prokrojíme a naklepeme. Do mísy vložíme mleté maso, vejce, žemli navlhčenou ve snmetaně, osolíme, okořeníme, přidáme na kostečky nakrájenou šunku, sleninu a králičí le ... …více»

Pečený králík se zadělávanou zeleninou

Pečený králík se zadělávanou zeleninou
11. 02. 2008 Králičí maso ++________
Příprava receptu Pečený králík se zadělávanou zeleninou: Do pekáče dáme máslo, olej, vložíme králičí maso, osolíme, okořeníme a v předehřáté troubě krátce zapečeme. Pak teplotu snížíme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání upečeme doměkka. Z ... …více»

Králík po čínsku

Králík po čínsku
11. 02. 2008 Králičí maso +_________
Příprava receptu Králík po čínsku: Marinádu připravíme smícháním surovin a králičí maso nakrájené na kousky v ní marinujeme asi 2 hodiny. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme plátky žampionů, osolíme a dusíme doměkka. M ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !