![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí játra se smetanou a sýrem: Omytá a osušená játra nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přendáme do vymazané, vysypané zapékací mísy a zalijeme smetanou, předem ochucenou solí, pepřem a rozmí ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík zapečený s těstovinami: Na oleji s máslem osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené, částečně vykostěné maso a opečeme. Osolíme, opepříme, ochutíme prolisovaným česnekem, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Mezitím uvařím ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté králičí řízečky: Maso dáme do mísy, přidáme vejce, žemli navlhčenou smetanou, osolíme, opeříme, ochutíme muškátovým květem. Dobře promícháme a vytvoříme malé řízečky. Ty obalíme v mouce, vejci a strouhance a zvolna sm ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se zakysanou smetanou: Králíka osolíme, opepříme, obalíme plátky slaniny, ovážeme bílou nití a v předehřáté troubě na směsi másla a oleje zprudka zapečeme. Pak teplotu snížíme, podlijeme vínem a za občasného přelévání a pod ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík pečený na cibuli s houbami: Maso vložíme do pekáče, osolíme, okořeníme, přidáme máslo, nakrájenou slaninu a klínky cibule. V předehřáté troubě maso krátce zapečeme, snížíme teplotu, mírně podlijeme a za častého přelévání vypečen ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po švýcarsku: Králíka nakrájíme, dáme do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme máslo a olej a v předehřáté troubě zprudka zapečeme. Pak teplotu snížíme, přidáme šalvěj, rozmarýnu, jalovčinky, podlijeme vínem a za obča ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v marinádě: OČIŠTĚNÉHO A NAPORCOVANÉHO KRÁLÍKA ZALIJEME PŘIPRAVENÝM NÁLEVEM TAK, ABY MASO BYLO CELÉ PONOŘENÉ. NAHORU NA MASO NAKRÁJÍME CIBULE(LÉPE VÍCE NEŽ MÉNĚ). UPEČEME DOMĚKKA. JE DOBRÉ NALOŽIT MASO DEN PŘEDEM ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný králičí hřbet: Králičí hřbet vykostíme, podélně prokrojíme a naklepeme. Do mísy vložíme mleté maso, vejce, žemli navlhčenou ve snmetaně, osolíme, okořeníme, přidáme na kostečky nakrájenou šunku, sleninu a králičí le ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík se zadělávanou zeleninou: Do pekáče dáme máslo, olej, vložíme králičí maso, osolíme, okořeníme a v předehřáté troubě krátce zapečeme. Pak teplotu snížíme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání upečeme doměkka. Z ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po čínsku: Marinádu připravíme smícháním surovin a králičí maso nakrájené na kousky v ní marinujeme asi 2 hodiny. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme plátky žampionů, osolíme a dusíme doměkka. M ... …více»
|