31. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Chalupářský králík: Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme ze všech stran hořčicí. Vložíme do kastrolu nebo na pekáč, bohatě zasypeme nakrájenou cibulí a necháme přes noc uležet. Druhý den pečeme v troubě ... . ... …více»
|
29. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Plněná králičí stehna: Jemně nakájenou cibuli a slaninu osmahneme, přidáme nasekaný špenát s kopřivami, osolíme, opepříme, přilejeme rozšlehaná vejce a za stáleho míchání necháme zhoustnout. Z králičího stehna ... ... …více»
|
29. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Králík pečený s cherry rajčátky : Maso osolíme a opepříme bílým pepřem. Vložíme na vymaštěný plech a pečeme v troubě při teplotě 180°C 45 minut. Upečené ještě na plechu polijeme SPAK koktejlovou omáčkou a přidáme celé trsy rajčátek. ... …více»
|
29. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Ďábelské plátky z králíka: Tento pokrm je nutno připravit nejméně 24 hodin předem. Tak dlouho se totiž musí plátky masa „tísnit" v pikantní marinádě. Všechny přísady na marinádu rozšleháme a naložíme do ní lehce naklepané ... …více»
|
28. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Králík na Moravance : Králíka naporcujeme na menší kousky a vložíme na pekáč. Osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Porce zasypeme Moravankou, zalijeme šťávou z Moravanky a smetanou a dáme péct. ... ... …více»
|
27. 10. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s jablky: Králíka vykostíme, maso pokrájíme na malé kousky, kosti použijeme k přípravě polévky. Do větší misky hrubě nastrouháme jablka a celer, přidáme prolisovaný česnek a všechny další suroviny. Směs promích ... …více»
|
25. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Králík na houbách : Králíka naporcujeme, nohy a hřbet prošpikujeme slaninou, mírně osolíme a potřeme kořením, které jsme rozmíchali v troše horkého oleje. Na dno pekáčku rozkrájíme slaninu a rozškvaříme ji, přidáme nakrá ... …více»
|
25. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Králík na smetaně s bylinkami : Připravíme marinádu, naložíme do ní maso a necháme nejlépe přes noc marinovat.
Maso dáme do pekáčku, posypeme nakrájenou cibulí, česnekem, kořenovou zeleninou (nakrájíme na kostičky), přidáme koření ... …více»
|
23. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Ticinský králík : Maso po obou stranách hřbetní kosti mírně nařízneme, na pekáčku s trochou oleje po všech stranách dobře opečeme a okořeníme. Přidáme česnek, dvě cibule rozkrojené na čtvrtky a pečeme v nepříliš horké ... …více»
|
21. 10. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Králičí pěna: Maso, žloutky, šťávu, koření dáme do mixeru a rozmixujem najemno. Poté mix smícháme se smetanou a zašleháme máslo. Případně dochutíme. Vznikne nadýchaná pěna. Tou naplníme cukrářský sáček a naplníme j ... …více»
|