![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na víně s karamelizovanou cibulkou a houbami: Na pánvi opečeme najemno nakrájenou slaninu a hlívu, přidáme strouhanku a zastříkneme vínem. Prochladlou směs smícháme s kozím sýrem a bylinkami.
Králičí stehna nebo celého králíka vykostíme, napl ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík s cizrnou: Králíka vykostíme, nakrájíme na kousky, okmínujeme, posypeme kořením, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Přidáme uvařenou cizrnu a čerstvou papriku, dochutíme solí. Podáváme s vařenými bramborami. ... ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí řízky na víně: Stehna vykostíme a prošpikujeme slaninou a mandlemi.
Na tuku osmažíme mraženou zeleninu, přidáme 2 lžičky cukru a mícháme do vzniku karamelu. Na takto připravenou směs přidáme maso, podlijeme vínem ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po texasku: Maso si dáme do pekáčku, ve kterém ho budeme péct.
Všechny ingredience svaříme, necháme vychladit a přelijeme maso.
Necháme přes noc uležet a druhý den takto naložené maso pečeme.
... ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík plněný sušenými švestkami s vůní slivovice: Králíka vykostíme, rozprostřeme na potravinovou fólii a lehce naklepeme.
Kuřecí prsíčka umeleme, promícháme se smetanou, osolíme, opepříme, přidáme Harmonii Chuti s bylinkami, muškátový květ a sli ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jarní plněná králičí stehna: Jemně nakrájenou cibuli a slaninu osmahneme, přidáme nasekaný špenát s kopřivami. Osolíme, opepříme, přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout.
Z králičího stehna opatrně v ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se šafránem a rozinkami: Králíka rozporcujeme, jednotlivé kusy potřeme solí s kayenským pepřem.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. V pekáči rozpálíme olej a maso na něm ze všech stra ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s vlašskými ořechy: Mícháme Aceto balsamico s vínem a ve směsi necháme marinovat maso přes noc přiklopené v lednici.
Okapeme, osušíme a obalíme v mouce, spolu s kořením opečeme v horkém oleji a přidáme ořechy.
Krá ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík s fazolkami a žampiónovou omáčkou: Na části másla opečeme po všech stranách porce králíka, rozdrobíme kostku MAGGI Zlatého houbového bujónu, podlijeme vodou a pomalu dusíme asi hodinu. Před koncem dušení přidáme zelené fazolky a ještě ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s hruškami: Každého králíka rozdělíme na 8 dílů, okořeníme. Na tuku opečeme.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Vypečenou šťávu zalijeme vínem. Přidáme bylinky a asi 45 minut dusíme.
Maso vyjmeme. Přidáme b ... …více»
|