![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s rajčaty na víně: Králičí maso opláchneme, odblaníme, nakrájíme na porce, které hustě protkneme slaninou. V pekáči rozehřejeme olej se zbytkem slaniny, zpěníme nakrájenou cibuli a maso opečeme z obou stran. Maso mírně ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na ruský způsob: Ohřejeme MAGGI Omáčku Gulášovou. Porce králíka omyjeme, přidáme je ke směsi a 30 minut dusíme. Salátovou okurku oloupeme, rozkrojíme na poloviny, odstraníme jádra a nakrájíme na kousky.
Žampiony ne ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plyšový králík: Králíka rozdělíme na zadní běhy (které otevřeme), boky (bez páteře) několikrát nařízneme, přední běhy a hrudník rozkrojíme na dva díly (bez páteře).
V hlubší misce rozmícháme: pepř, papriku, MAGG ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní králík s karamelizovanou cibulkou a rybízovou omáčkou: Osolené porce masa obalíme v mouce a na směsi slaniny a oleje je opečeme dohněda.
Maso a slaninu vyjmeme, slijeme přebytečný tuk a osmažíme na výpeku pokrájené šalotky a česneku. Přisypeme cukr, n ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s pikantní nádivkou: Králíka vykostíme, prošpikujeme. Stroužky česneku utřeme se solí a maso potřeme. Můžeme nechat chvíli odležet. Mezitím si připravíme nádivku.
Bůček jemně pomeleme, přidáme zbytek česneku, cibuli a v ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík pečený s bůčkem: Králíka a vepřový bůček dáme do hrnce s olejem a cibulí, osolíme, posypeme kmínem a dáme péct do vyhřáté trouby. V průběhu pečení maso obracíme a přeléváme šťávou, až je upečeno doměkka. Měkké maso vy ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík na zelí s ananasem: Římský pekáč namočíme na 10 minut do studené vody, aby nasákl vodu. Zelí scedíme, přesypeme na dno pekáče, poklademe kousky ananasu a podlijeme vínem. Maso okořeníme a položíme na zelí, poklademe plát ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na česneku: Pekáč vymažeme sádlem. Místo sádla můžeme použít Ramu nebo máslo. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a narovnáme ji na dno pekáče. Česnek oloupeme a prolisujeme.
Očištěného, rozporcovaného král ... …více»
|
![]() |
3. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený králičí hřbet na bílém víně: Králičí hřbet nasekáme na 8 dlů a protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočina. Maso vložíme do pekáče, osolíme, přidáme máslo a v předehřáté troubě krátce zapečeme. Pak teplotu snížíme, při ... …více»
|
![]() |
3. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí játra na pórku: Na směsi oleje s máslem osmahneme na kousky nakrájené králičí játra. Opepříme je, přidáme nakrájený pórek a pod pokličkou dusíme doměkka. Nakonec pokrm osolíme a posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou. ... …více»
|