Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík s cibulovou omáčkou

fotka Králík s cibulovou omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Králík s cibulovou omáčkou:

1 králičí předek  | 500 ml mléka  | 3 cibule  | 50 g mrkve  |  svazeček bylinek (petržel, libeček, estragon, kerblík  | 100 g másla  | 4 kuličky pepře  | 60 g hladké mouky  | 300 g králičích jater

Postup přípravy receptu Králík s cibulovou omáčkou:

Králičí předek omyjeme, osušíme a máčíme v mléku asi 3 hodiny. Poté králíka vyjmeme, omyjeme a vložíme do vařící osolené vody. Přidáme pepř, kousek cibule, mrkev a oprané bylinky. Zvolna vaříme, až je maso měkké. Králičí maso vyjmeme a naporcujeme. Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji procezeným vývarem a dobře provaříme. Očištěnou cibuli jemně nastrouháme, přidáme do omáčky a krátce povaříme. Porce masa přeléváme cibulovou omáčkou a obkládáme kousky jater, která jsme krátce opekli na másle a podusili.


Fotky receptu Králík s cibulovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík s cibulovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !