Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? |
Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Skopové ražničí: Maso pokrájíme na středně velké kostky a uložíme do mísy. Z oleje, soli, koření, sójové omáčky, hořčice, kečupu a česneku připravíme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Šašlik: Odstraníme z masa přebytečné blány a tuk, nakrájíme je na kostky a dáme do misky. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, …více»
|
![]() |
29. 07. 2006 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Skopová kýta na česneku: Skopovou kýtu omyjeme, osušíme a vykostíme. Maso dobře odblaníme a odstraníme tuk. …více»
|