Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
30. 10. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Pečená skopová kýta na česneku : Maso odblaníme, umyjeme, prošpikujeme polovinou očištěného česneku nakájeného na proužky, opečeme na rozehřátém rostlinném oleji ze všech stran, osolíme, posypeme kmínem, dáme na pekáč a posypeme drob ... …více»
|
30. 10. 2007 Skopové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Orientální skopové maso: Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, zlehka naklepeme a vložíme na 3 až 4 hodiny do marinády, kterou si připravíme z rozetřeného česneku, zázvoru, chilli koření, drceného kmín ... …více»
|
28. 10. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Kavkazský šašlik: Z odblaněné skopové kýty nakrájíme přes vlákna dvacet malých plátků, naklepeme je, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme v chladničce přes noc odležet. Před přípravou je osolíme a napíchám ... …více»
|
25. 10. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Turecký šašlik : Na plátky nakrájenou skopovou kýtu lehce naklepeme paličkou a necháme v marinádě připravené z oleje,pepře, sekané petrželky a máty peprné. Okapané maso navlékneme střídavě s nakrájenými rajčaty a cib ... …více»
|
25. 10. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Bačovská pečínka : Skopovou plec vykostíme, protkneme slaninou a česnekem, osolíme, opepříme a srolujeme na pevný kotouč. Převážeme vypraným provázkem nebo spíchneme kuchyňskými jehlami. Opečeme ve velkém kastrolu ze vš ... …více»
|
9. 10. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Ruské skopové s fazolemi: Maso vykostíme, osolíme, svineme a zprudka opečeme na oleji. Dáme péct do trouby. Zatím si připravíme omáčku: na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kečup, po pár minutách přidáme trochu ... …více»
|
30. 09. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Jerevanský šašlik: Skopové maso nakrájíme na kousky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a promícháme s jemně nasekanou cibulí. Pokapeme olejem a necháme v lednici 3-4 hodiny odležet. Pak navlékneme kousky masa střídavě ... …více»
|
22. 09. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Kůzle na majoránce: Maso z kůzlete uvaříme v osolené vodě se zeleninou. Z másla, mouky a cibule uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z masa, dochutíme česnekem utřeným se solí a majoránkou, necháme krátce povařit, zjemníme …více»
|
19. 09. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Plněné skopové s klobásou: Očistěné a umyté maso rozřízneme na větší plát, který naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme jej utřeným česnekem, rozložíme na kolečka nakrájenou umytou uzenou klobásu, očištěnou drobně nasekanou cib ... …více»
|
19. 09. 2007 Skopové maso
Příprava receptu Maso pěti vůní: Skopové maso nakrájíme na větší kousky a zprudka je na sádle opečeme. Osolíme, přidáme koření a glutasol, zalijeme vínem se sójovou omáčkou, osladíme a podusíme doměkka. Skopové maso pěti vůní podáváme s rýží …více»
|