8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso s patizony

Skopové maso s patizony
9. 09. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Skopové maso s patizony: Skopové plátky zlehka naklepeme, zbavíme přebytečného tuku, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách zprudka opečeme. Do vypečené šťávy přidáme ... …více»

Skopové řízky po bosensku

Skopové řízky po bosensku
4. 09. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Skopové řízky po bosensku: Maso omyjeme a odblaníme. Rozkrojíme na 2 plátky, zlehka naklepeme a osolíme. Kapustu a zelí nakrájíme na nudličky a spaříme ve vařící vodě, slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na dr ... …více»

Gjuveč

Gjuveč
30. 08. 2007 Skopové maso +++++++++_
Příprava receptu Gjuveč: V hrnci na oleji osmahneme na kostky nakrájené maso, pak přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme ji s masem a zalijeme. Zatím nakrájíme zeleninu a brambory na kostky, přidáme vše k masu. Podle potřeby přisolíme  …více»

Srbský guláš

Srbský guláš
29. 08. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Srbský guláš: Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Kostičky cibule osmahneme dozlatova, přisypeme papriku, ihned ji zalijeme octem, za stálého míchání zpěníme, přidáme maso, opečeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. ... …více»

Pastýřský guláš

Pastýřský guláš
26. 05. 2007 Skopové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pastýřský guláš: Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a opečeme, přidáme mletou červenou papriku, nakrájené skopové maso na kostky, kmín, podlijeme trochou vlažné vody  …více»
 

Jehněčí kotletky marinované

Jehněčí kotletky marinované
19. 05. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Jehněčí kotletky marinované: Nejdříve si připravíme marinádu z čerstvého nasekaného rozmarýnu, prolisovaného česneku a oleje. Naporcované jehněčí kotletky vložíme do této marinády a necháme marinovat nejméně 12 hodin, nejlépe do  …více»

Skopové na víně

Skopové na víně
22. 02. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Skopové na víně: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle, podlijeme trochou vína a dáme péct. Často maso kontrolujeme, poléváme ... …více»

Skopový guláš

Skopový guláš
22. 02. 2007 Skopové maso +++++++___
Příprava receptu Skopový guláš: Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, koření a lehce osmahneme. Podlijeme vodou, přidáme kečup,  …více»

Skopové se smetanou

Skopové se smetanou
22. 02. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Skopové se smetanou: Prolisujeme cibule a smícháme je s citrónovou šťávou a solí. Maso nakrájíme na kousky, promícháme se směsí a necháme odležet. Maso  …více»

Přírodní skopová žebírka

Přírodní skopová žebírka
22. 02. 2007 Skopové maso ++++++++__
Příprava receptu Přírodní skopová žebírka: Očištěná žebírka naklepeme, uvolníme od kosti, osolíme a posypeme najemno posekanou cibulí. Necháme 1 hodinu odležet a pak zprudka  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !