Použité suroviny receptu Bulharský guláš (nízkoenergetický):
400 g libového skopového masa z kýty
| 2 lžíce sádla
| 2-3 ks cibule
| 6 stroužků česneku
| pepř
| zázvor
| bobkový list
| sůl
| 4 ks mrkve
| 400 g brambor
| pažitka
Postup přípravy receptu Bulharský guláš (nízkoenergetický):
Na zpěněnou cibuli s česnekem vložíme na kostičky rozkrájené maso, přidáme sůl a všechno koření, podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme na plátky nakrájenou syrovou mrkev a brambory. Dopečeme v troubě. Před podáváním bulharský guláš posypeme pažitkou.
Fotky receptu Bulharský guláš (nízkoenergetický):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!