Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.10. 2025
Dnes má svátek Igor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jugoslávský guláš

fotka Jugoslávský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jugoslávský guláš:

2 lžíce sádla  |  1 kd cibule  |  1 lžička mleté sladké papriky  | 500 g skopového vepřového nebo hovězího mase  |  sůl  | 500 g rajčatové šťávy  | 250 g fazolek

Postup přípravy receptu Jugoslávský guláš:

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, krátce osmahneme, vmícháme na kostky nakrájené maso, opět je osmahneme a dusíme do poloměkka. Podléváme šťávou z rajčat a vodou. Po vydušení přidáme na šikmo nakrájené fazolky zbavené vláken, osolíme, zalijeme zbytkem šťávy z rajčat a vše dusíme doměkka. Jugoslávský guláš podáváme s chlebem, případně vařenými brambory. (Šťávu z rajčat získáme tak, že dobře vyzrálá omytá rajčata nakrájíme na menší kousky a prolisujeme.)


Fotky receptu Jugoslávský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jugoslávský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !