Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopový paprikáš

fotka Skopový paprikáš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopový paprikáš:

750 g skopového masa z plece  | 7 lžic oleje  | 3 ks cibule  | 1 lžíce papriky  | 2 lžíce hladké mouky  | kelímek zakysané smetany  | 2 ks 1 zelená a 1 červená paprika  | 3 lžíce kečupu nebo protlaku  |  sůl  | po špetce pepře a drceného kmínu  | 1 l vývaru z bujónové kostky

Postup přípravy receptu Skopový paprikáš:

Skopové maso nakrájíme na kousky a mírně osolíme. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání ho opékáme dohněda. Pak vmícháme papriku, pepř a kmín, zalijeme vývarem nebo horkou vodou a dusíme, nejlépe v tlakovém hrnci, doměkka. Pak maso vyjmeme, do šťávy vlijeme rozmíchanou mouku, kečup, smetanu, podle potřeby ještě zředíme a vaříme asi 20 minut. Ke konci varu při láme pokrájené papriky, vrátíme maso a společně ještě chvíli podusíme. Můžeme dochutit utřeným česnekem, majoránkou nebo kari. Skopový paprikáš podáváme s rýží nebo s chlebem.



Fotky receptu Skopový paprikáš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopový paprikáš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !