Použité suroviny receptu Dušené telecí po toskánsku:
800 g telecí plece
| 2 lžíce oleje
| 50 g másla
| 40 g šunky
| 20 g cibule
| 0,2 l bílého vína
| sůl, pepř
| vývar
| 300 g brambor
| 1 lžíce petrželky
| citronová kůra
Postup přípravy receptu Dušené telecí po toskánsku:
Telecí maso nakrájíme na kousky, které opečeme na oleji a másle spolu s drobně nakrájenou šunkou a cibulí, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a pomalu dusíme. Podle potřeby podléváme vývarem. Chvíli před změknutím masa přidáme oloupané kousky nakrájených brambor a dusíme do změknutí. Hotový pokrm dáme na mísu a posypeme směsí strouhané citronové kůry a petrželky.
Fotky receptu Dušené telecí po toskánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!