Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lišky po srbsku

fotka Lišky po srbsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lišky po srbsku:

500 g lišek  | 500 g cibule  | 2 lžíce oleje  | 2 rajčata  | 2 zelené papriky  | 200 g telecího nebo vepřového masa  | 300 g brambor  | 1 vejce  | 1 lžíce másla  | 2 lžíce kysané smetany  | 150 g mouky  |  sůl  |  hlávkový salát

Postup přípravy receptu Lišky po srbsku:

Na tuku pomalu dusíme nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme omyté, menší lišky, pokrájená rajčata, papriku a maso, osolíme a dusíme asi 20 minut. Houby i maso musí zůstat ve šťávě.
Z vařených nastrouhných brambor, vejce, másla, smetany, mouky a špetky soli uhněteme těsto, které na válu rozválíme na placku vysokou 1/2 cm. Nakrájíme z ní větší, široké nudle nebo flíčky, které uvaříme v osolené vodě a přidáme k dušeným houbám. Zalijeme vodou, v níž jsme vařili nudle a pomalu, za mírného míchání, vaříme asi 15 minut. Za tuto dobu pokrm zhoustne. Podáváme teplé s hlávkovým salátem.


Fotky receptu Lišky po srbsku:

Lišky po srbsku
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Lišky po srbsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !