Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Parmský telecí řízek

fotka Parmský telecí řízek
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Parmský telecí řízek :

750 g telecí kýty  |  sůl  | 75 g hladké mouky  | 2 vejce  | 0,3 dl mléka  | 75 g strouhaného sýru  | 150 g strouhanky  | 150 g oleje  | 300 g rajčat

Postup přípravy receptu Parmský telecí řízek :

Nakrájené řízky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, obalíme v mouce, osolených vejcích rozmíchaných s mlékem a strouhaným sýrem a nakonec ve strouhance. Smažíme v horkém oleji po obou stranách dozlatova. Silnější plátky rajčat osmažíme ve zbylém oleji a ozdobíme jimi řízky.


Fotky receptu Parmský telecí řízek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Parmský telecí řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda