Postup přípravy receptu Telecí maso na žampionech :
Telecí maso nakrájíme na drobno, promícháme se smetanou a nasekanou na drobno cibulí a osolíme. Pekáč vymažeme lžící oleje, vložíme telecí maso, pokapeme 1 lžící oleje, přikryjeme alobalem a pečeme v troubě rozehřáté na 200-220 stupňů, 25-30 minut. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a posolíme. Žampiony očistíme, kloboučky spaříme, osušíme, nakrájíme na tenké plátky a promícháme s polovinou petrželky. Vyndáme pekáček s telecím masem, pokryjeme ho žampiony, které pokapeme poslední lžící oleje, na ně umístíme jednu vrstvu rajčat a vše odkryté dáme zapéci do trouby na 10 minut. Hotové telecí maso na žampionech posypeme zbylou petrželkou.