800 g telecí kýty
| mouka na obalení
| 100 g másla
| 1 bobkový list
| špetka šalvěje
| sůl
| 0,2 l bílého vína
| šťáva z citrónu
| 1 lžíce sekané petrželové natě
Postup přípravy receptu Telecí na petrželi:
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na másle spolu s bobkovým listem a šalvějí. Opečené plátky osolíme, podlijeme vínem, které necháme odpařit. Potom přidáme šťávu z jednoho citrónu a na mírném ohni asi pět minut povaříme. Nakonec posypeme plátky masa sekanou petrželovou natí, necháme přejít varem a podáváme.
Fotky receptu Telecí na petrželi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!