Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vídeňský řízek

fotka Vídeňský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Vídeňský řízek:

4 telecí řízky  | 50 g mouky  |  sůl  | 1-2 vejce  | 1/2 lžíce oleje  | 2 lžíce mléka  | 80 g strouhanky  | 4 plátky citrónu  |  petrželka

Postup přípravy receptu Vídeňský řízek:

Telecí řízky asi 4 mm naklepeme. V talíři rozšleháme mléko, olej a sůl, připravíme si mouku i strouhanku.Obalíme v trojobalu.Pečeme na oleji.


Fotky receptu Vídeňský řízek:

Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Vídeňský řízek
Fotky vložil: MichelePrg,damami,cudovluc 
Hodnocení receptu Vídeňský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !