![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety podle Saxány: Ve slané vodě uvaříme italské špagety.
Pak je scedíme a dáme na misku ze které se pak dávají na talíř.
Na pánev nalijeme trochu oleje a lehce na něm osmahneme nahrubo nak... ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Schované uzené: Vždy mezi dva plátky sýra vložíme plátek uzeného masa, pečlivě obalíme v trojobalu a dozlatova osmažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s bramborovou kaší politou máslem a posypanou petrželkou. ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčky pikant: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Pak přidáme rajčatový protlak a vodu, utřený česnek a feferonku. Krátce povaříme, přidáme třetinu strouhaného sýra, který necháme roztavit. Pak přidáme ol ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pórek zapečený s uzeným: Pórek nakrájíme na menší kousky a uvaříme ve slané vodě. Brambory uvaříme ve slupce. Pekáč vymastíme, vysypeme strouhankou, na dno rozložíme polovinu oloupaných a nakrájených brambor, na ně dáme na nu ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eintopf se zelím a párky: Zelí nakrájíme na velké kusy. Párky a brambory nakrájíme na kolečka, papriky na proužky a rajčata na kostky. Do hrnce Zepter navršíme jednotlivé vrstvy a vše vaříme 35 min. Hotový eintop zalijeme kyse ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapusta v těstíčku: Očištěnou a omytou kapustu vařte v dostatečném množství osolené vody (zpočátku bez pokličky, aby mohly uniknout čpavé látky). Uvařenou kapustu sceďte, listy zbavte silných žeber. Cibuli osmažte na ole ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné grilované klobásky : Klobásky podélně rozkrojíme na polovinu. Šunku a tvrdý sýr nakrájíme na silnější nudličky.
Česnek oloupeme, omyjeme a prolisujeme. K česneku přidáme hořčici a chilli koření.
Ochucenou hořčicí potřem ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buřty na kečupu: Cibulku nakrájíme na drobno, dáme na rozpálenou pánev s olejem a osmažíme do růžova. Pokrájíme buřty a papriku a přidáme na pánev. Když jsou buřty opečené přidáme prolisovaný česnek, kečup a koření (s ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunková sekaná : Promícháme, všechny suroviny uhněteme a v pekáči upečeme v troubě. Servírujeme s bramborovou kaší a s houbovou omáčkou
... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé fazole: Dáme do hrnce fazole a ohřejeme je a přidáme smetanu a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše vody. Chviličku povaříme a hotovo. K tomu si opečte buřta nebo párek dle libosti. ... ... ... …více»
|