![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květáková pochoutka : Do poloměka uvařený květák rozebereme na růžičky, dáme do vymazané ohnivzdorné misky, poklademe uzeným vařeným masem nakrájeným na plátky, přikryjeme vařenými brambory. Připravíme směs z vajec, jogurt ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Flíčky se zelím: Očištěnou, umytou a nadrobno nastrouhanou hlávku zelí osolíme a necháme stát půl hodiny. Na rozpáleném tuku zkaramelizujeme cukr, přidáme odstáté zelí (ze kterého jsme vytlačili polovinu vody), pepř a ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený lilek se šunkou: Lilky omyjeme a osušíme. Vodorovně je rozpůlíme, pomocí lžíce vydlabeme dužinu a odložíme ji. Lilky opečeme z každé strany asi 5 minut a pak je položíme na papírový ubrousek, aby se zbavily přebytečné ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolové lusky s klobásou: Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme pouze tolik vody, aby zalila celou směs. Přidáme dvě lžíce oleje, fazole osolíme a opepříme a ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkový řízek s celerem: Šunku rozřežeme na 4 plátky a položíme na 1 hodinu do mléka,aby zjemněla. Mezitím uvaříme celer, necháme jej vychladnout a ukrojíme z něho rovněž4 plátky. Velikost šunkových a celerových řezů má být s ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolový nákyp s uzeným masem a rýží: Fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, scedíme a necháme dobře okapat. Do vymaštěných zapékacích misek urovnáme ve vrstvách fazolky, nakrájené uzené maso a rýži a prohřejeme v troubě. Vejce roz ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta s rýži a uzenou rolkou: Kapustu dobře omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostky. Uzenou rolku dáme do vařící vody a uvaříme doměkka. Když je hotová, nakrájíme ji na proužky. Kapustu spaříme vařící vodou. Červenou cibuli oloupe ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta zapečená s drůbežím salámem.: Kapustu opereme, do poloměkka uvaříme v osolené vodě a dáme okapat. Pak ji nakrájíme na nudličky. Kostičky slaniny rozškvaříme, osmahneme na nich cibulku, přidáme kapustu, kostičky drůbežího salámu a ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované pórkové rolády se šunkou a mozzarellou: Pórek nakrájíme na 8 stejně velkých kousků, které potom vložíme do osolení vroucí vody a vaříme asi 8 minut. Pórky necháme okapat. Šunku přepůlíme a každý kousek pórku obalíme v polovině plátku šunky. ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané patisony: Do kastrolku dáme na olej očištěné tenké plátky patisonu, uzené maso rozkrájené na kostky, kolečka cibule, pepř, sůl, utřený česnek, rozšlehané vejce a povrch pokryjeme strouhaným sýrem. Polijeme kyse ... …více»
|