![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané pivní buřty: Buřty oloupeme, napůl nakrojíme, dovnitř vložíme cibuli. Potom špekáčky i s cibulí dáme na plech, zasypeme ještě trochou cibule, zalejeme kečupem a pivem a dáme do trouby zapéct asi tak na 20 minut.
... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Taťkův bramborový guláš: Na oleji osmahneme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku (část mže být i pálivá), kmín, nadrobno nasekaný česnek, krátce osmahneme, zalijeme 1 až 1 a ½ litrem vody, p ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrách po myslivecku: Na pánev vložíme špek a houby a krátce osmažíme. Pak přidáme hrách a společně dusíme asi 20-25 min. Podáváme se smetanou. ... ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrášek po benátsku: Na horký olej (2lžíce) vložíme hrášek, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme do měkka. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a promastíme lžící oleje. Na zbylém oleji opeč ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smaženky s uzeným masem a ořechovými jádry: Do teplého mléka vsypeme tenkým praménkem krupici, přivedeme k varu a vaříme za stálého míchání nejméně 2 minuty. Těsto sejmeme z plotýnky, vmícháme jemně pokrájená ořechová jádra a uzené maso, hořčic ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párky pečené v listovém těstě: Vychlazené listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na 10 obdélníčků, jejichž delší hrana je o málo delší než párky, poklademe půlkami párků poprášených Vegetou a proužky okapané kapie. Okraje ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychtářský závitek s uzeným jazykem: Formičku vyložíme přilnavou folií a tence nakrájenou uzenou šunkou. Malé čerstvé žampiony spařené ve vařící vodě, uvařený uzený jazyk, kyselé okurky, nakrájíme na kostky a promícháme s MAGGI Majonézou ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Opékaná plněná bageta: 1. Z bagety odřízneme konce a nakrájíme na 4 silné plátky. Do každého kousku nařízneme kapsu, do které vložíme plátek sýra, šunky a proužky bazalky.
2. Vejce rozkvedláme v mléce, osolíme a opepříme ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené s uzeninou : Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kolečka. Pórek omyjeme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na silnější kousky. V pánvi rozpálíme olej a rychle na něm opečeme brambory. Přidáme pokrájený pórek, při ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené flíčky se šunkou : Z mouky, tří vajec a několika lžic vody připravíme tuhé nudlové těsto. Uhněteme je, necháme chvíli odležet, potom těsto rozválíme na placky, necháme oschnout, rozkrájíme na flíčky, uvaříme v osolené v ... …více»
|