Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.10. 2025
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané pivní buřty

fotka Zapékané pivní buřty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapékané pivní buřty:

1 kg Buřty  | 0.5 kg cibule, nakrájená na kolečka  | 1 ks černé pivo  | 500 g kečup  | dle chuti ale nemusí být feferonky

Postup přípravy receptu Zapékané pivní buřty:

Buřty oloupeme, napůl nakrojíme, dovnitř vložíme cibuli. Potom špekáčky i s cibulí dáme na plech, zasypeme ještě trochou cibule, zalejeme kečupem a pivem a dáme do trouby zapéct asi tak na 20 minut.
Podáváme s chlebem nebo bílým pečivem. Hotové pivní buřty lze po vychladnutí skladovat v ledničce a potom znova ohřát. Ohříváme jen to, co budeme jíst, né všechny.


Fotky receptu Zapékané pivní buřty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané pivní buřty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky