Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolový nákyp s uzeným masem a rýží

fotka Fazolový nákyp s uzeným masem a rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Fazolový nákyp s uzeným masem a rýží:

500 g zmrazených fazolek  | 200 g vařeného uzeného masa  | 200 g rýže  |  sůl  | 2 vejce  | 2 dl mléka  | 1 lžíce hl. mouky  |  4 lžíce strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Fazolový nákyp s uzeným masem a rýží:

Fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, scedíme a necháme dobře okapat. Do vymaštěných zapékacích misek urovnáme ve vrstvách fazolky, nakrájené uzené maso a rýži a prohřejeme v troubě. Vejce rozšleháme s mlékem a moukou, nalijeme na připravenou směs a dopečeme, až zálivka téměř ztuhne. Nákyp posypeme strouhaným sýrem a pečeme, až se sýr roztaví.


Fotky receptu Fazolový nákyp s uzeným masem a rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazolový nákyp s uzeným masem a rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !