Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horský blaf

fotka Horský blaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Horský blaf:

400 g uzeného masa (nejlépe vařené koleno nebo jiné uzené)  | 2 cibule  | 1 masox  | 1 kg brambor  | podle chuti a potřeby kmín  |  bobkový list  |  nové koření  |  tuk na smažení  |  mouka na zaprášení  |  sůl  |  ocet  |  smetana  |  tymián

Postup přípravy receptu Horský blaf:

Brambory nakrájené na střední kousky dáme na mírný oheň vařit se solí, kmínem, několika kousky nového koření a bobkovým listem tak, aby byly zcela zakryté vodou. Na větší pánvi osmahneme na tuku cibuli, na ni dáme na kousky nakrájené uzené, přidáme trochu papriky (může být i ostrá), trochu tymiánu a jen malou chvíli honíme po pánvi. Zaprášíme moukou, chvíli ještě na pánvi mícháme a odstavíme. Pokud jsou brambory již skoro hotové, vsypeme obsah k bramborám. Přidáme podle chuti masox (místo masoxu může být třeba trochu vody, ve které se vařilo koleno, prostě aby to bylo slané akorát). Nakonec přidáme jednu až dvě lžíce octa. Fajnšmejkři si mohou přidat sladkou nebo kysanou smetanu.


Fotky receptu Horský blaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horský blaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !