Použité suroviny receptu Penne s klobáskou a citrónem:
300 g těstovin penne
| 100 g sterilovaného hrášku
| 8 grilovacích klobásek
| 50 ml mléka
| 1 lžíce olivového oleje
| špetka chilli
| kůra z 1 citrónu
| 1 lžíce hrubozrnné hořčice
| 200 ml zakysané smetany
| sůl a pepř.
Postup přípravy receptu Penne s klobáskou a citrónem:
Penne vaříme v osolené vodě dle návodu, poslední 3 minuty k nim přisypeme hrášek. Klobásky nařízneme a obsah vymáčkneme a nadrobno pokrájíme. Navlhčíme si ruce a z masové směsi vytvarujeme drobné kuličky, které v pánvi osmažíme na oleji dozlatova asi 3-4 minuty. K masu přidáme chilli a nastrouhanou citrónovou kůru a smažíme 1 minutu. Vmícháme hořčici a smetanu a vaříme další asi 1 minutu. Vsypeme vařené penne s hráškem a dle chuti osolíme a opepříme
Fotky receptu Penne s klobáskou a citrónem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!