MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Szoldra

fotka Szoldra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Szoldra:

2 velké bílé klobásy  | 20 g droždí  | 100 ml mléka  | 300 g polohrubé mouky  | 2 žloutky  | 60 g másla  | špetka soli  | 3 lžíce nasekaných bylinek

Postup přípravy receptu Szoldra:

Szoldra je tradiční jídlo Moravskoslezského kraje.

V misce rozdrobíme droždí, přidáme asi 100 g mouky a 5 lžic vlažného mléka a zaděláme kvásek. Necháme vykynout. Přimícháme 1 žloutek, rozpuštěné máslo, sůl a vypracujeme hladké těsto. Na deset minut ho odložíme a poté vyválíme na dva pláty silné asi 1,5 cm. Do každého důkladně zabalíme klobásu, těsto potřeme žloutkem, posypeme bylinkami a upečeme v troubě při 170°C. Bude nám to trvat asi 30 minut. Takže dobrou chuť!


Fotky receptu Szoldra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Szoldra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles