![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené vepřové maso s kapustou: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme na menší kousky nakrájené, osolené a opepřené maso, to krátce osmahneme, přidáme trochu kmínu, trochu podlijeme teplou vodou a zvolna dusíme skor ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový plátek s kapií a jablkem: Jablko, kapie a cibuli umeleme na masovém strojku nebo je nakrájíme na drobno a přimícháme trochu nasekané celerové natě. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme a z obou stran opečeme na oleji (z k ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový jazyk na grilu: Vepřový jazyk zbavíme podjazyčí, očistíme a dobře oloupeme a uvaříme do měkka v nálevu, který si připravíme z vína, sójové omáčky, cibule, česneku, badyánu, jamajského pepře, wei-su, cukru a vývaru. U ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kotleta na petrželce: Z kotlet odřízneme asi do poloviny maso od kosti, lehce ho naklepeme, po obvodu nařízneme a mírně opepříme. Do dobře rozehřátého másla přidáme petrželku, vložíme kotlety a prudce je po obou stranách o ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krvavá tlačenka : Vepřové maso, jazyk, srdce, vepřová ouška a rypáček (můžeme přidat i telecí jazyk) opereme a vložíme do osolené vody a uvaříme. Uvařené, vychladlé nakrájíme na silné nudle, dáme do mísy, polijeme polé ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí vinná klobása: Vepřové maso s mlékem navlhčenou houskou velmi jemně umeleme (můžeme i dvakrát), přidáme sůl, drcený pepř, nastrouhanou kůru, muškátový květ, bílé víno a smetanu (můžeme přidat i vejce). Vše pečlivě p ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený uzený bůček na jablkách: Bůček v misce zalijeme jablečnou šťávou a odložíme do lednice aspoň na půl dne. Zbylé suroviny pečlivě promícháme. Míchanou směsí natřeme okapaný a osušený bůček. Takto okořeněný bůček zabalíme do alo ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická rajčata: Rajčata skrojíme a vyjmeme dužinu. Potom je osolíme a naplníme masovou náplní, posypeme sýrem a narovnáme do nízké zapékací mísy. Pečeme je na másle, podlité procezenou šťávou z dužiny. Náplň do rajča ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky jako čína: Maso nakrájíme na tenké nudličky a namočíme do směsi, kterou jsme umíchali ze všech ostatních surovin kromě oleje. Promícháme, necháme odležet v ledničce 1-2 dny zakryté alobalem. Občas promícháme. Pa ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprika zapečená s masem a rýží: Cibuli nakrájíme a osmažíme na tuku, přidáme na kostky nakrájené maso, které posolíme, opepříme a podusíme do měkka. Jakmile je maso skoro měkké, přidáme papriku nakrájenou na proužky, plátky rajčat, ... …více»
|